This site uses cookies.     
You are not logged in. Please login.

Dana Vávrová


Date of Birth:
Date of Death:
February, 5 2009
Position in Top:
- (10939 in total)
Votes:
0

Filmography at young age:

1. Bambinot (TV series) .... Michaela
Episode: Príjemná ztráta
1984
2. My vsichni skolou povinní (TV series) .... Monika
Episode: Rozchod
1984
3. Amadeus .... Czechoslovakian Actor 1984
4. Levé krídlo .... Zdena 1984
5. Kluk za dve petky
G
.... Eliska
1983
6. Ein Stück Himmel (mini) .... Janina
Episode: Im Warschauer Getto
1982
7. Brontosaurus .... Dana 1980
8. Koncert na konci léta 1980
9. Jednicky má papousek .... Parrot 1979
10. Adriana (TV) .... Adriana Morettiová 1979
11. Jitciny prázdniny (TV) 1979
12. Kulový blesk 1979
13. Vrazedné pochybnosti .... Jana 1979
14. Arabela (TV series) .... Little Red Riding Hood
Episode: unknown episodes
1979
15. Jak se tocí Rozmaryny
G
.... Zuzana
1978
16. Carovné prstýnky (TV) .... Vnucka 1978
17. Nemocnice na kraji mesta (TV series) .... Hana Sovová
Episode: Výrocí
1978
18. At zijí duchové! .... Leontýnka Brtník z Brtníku 1977
19. Az bude padat hvezda (TV) .... Díte 1976
20. Nezbedná pohádka (TV) .... Princezna Mána jako dité 1976


POLL
Do you like our new design?
Yes
Not sure
No

POLL
Do you like our new design?
Yes
- 510
52.85%
Not sure
- 173
17.93%
No
- 282
29.22%
Number of votes: 965

Рейтинг@Mail.ru