This site uses cookies.     
You are not logged in. Please login.

Dana Vávrová


Date of Birth:
Date of Death:
February, 5 2009
Position in Top:
- (14603 in total)
Votes:
0

Filmography at young age:

1. Bambinot (TV series) .... Michaela
Episode: Príjemná ztráta
1984
2. Amadeus .... Czechoslovakian Actor 1984
3. Levé krídlo .... Zdena 1984
4. My vsichni skolou povinní (TV series) .... Monika
Episode: Rozchod
1984
5. Kluk za dve petky .... Eliska 1983
6. Ein Stück Himmel (mini) .... Janina
Episode: Im Warschauer Getto
1982
7. Brontosaurus .... Dana 1980
8. Koncert na konci léta 1980
9. Svítalo celou noc 1980
10. Arabela (TV series) .... Little Red Riding Hood
Episode: unknown episodes
1979
11. Adriana (TV) .... Adriana Morettiová 1979
12. Kulový blesk 1979
13. Vrazedné pochybnosti .... Jana 1979
14. Jitciny prázdniny (TV) 1979
15. Jednicky má papousek .... Parrot 1979
16. Nemocnice na kraji mesta (TV series) .... Hana Sovová
Episode: Výrocí
1978
17. Jak se tocí Rozmaryny .... Zuzana 1978
18. Carovné prstýnky (TV) .... Vnucka 1978
19. At zijí duchové! .... Leontýnka Brtník z Brtníku 1977
20. Nezbedná pohádka (TV) .... Princezna Mána jako dité 1976
21. Az bude padat hvezda (TV) .... Díte 1976
Рейтинг@Mail.ru