This site uses cookies.     
You are not logged in. Please login.

Milan Simácek


Date of Birth:
Current Age:
49
Position in Top:
- (24815 in total)
Votes:
0

Photos (5)


Filmography at young age:

1. Útek ze seriálu (TV) .... Detský herec Roman 1989
2. Copak je to za vojáka... 1988
3. Blázni a devcátka .... Pepícek 1988
4. Moudrá sova (TV) 1988
5. Veselé vánoce prejí chobotnice .... Honzík 1987
6. Chobotnice z druhého patra (TV series) .... Honzík Holan
Episode: Projekt IV
1986
7. Bakalári (TV series) .... Honza ('Jeskyne') / Dan ('Rytír')
Episode: Jak jsem si zacal vázit svého syna, své dcery
1986
8. Není sirotek jako sirotek .... Landa 1986
9. Polocas stestí .... Ondra 1985
10. Slecna Máry (TV) .... Jan Neruda 1984
11. Doktor Kazisvet (TV) .... malý Jan 1984
12. My vsichni skolou povinní (TV series) .... Jirka Oliva
Episode: Zvonení na casy
1984
13. Povídky malostranské (mini) .... Jan Neruda / malý Jan Neruda / malý Jan
Episode: Hastrman
1984

POLL
What is your favorite movie genre?
Sci-Fi
Family
Fantasy
Action
Drama
Horror
Comedy

POLL
What is your favorite movie genre?
Sci-Fi
- 80
17.86%
Family
- 108
24.11%
Fantasy
- 31
6.92%
Action
- 26
5.8%
Drama
- 113
25.22%
Horror
- 56
12.5%
Comedy
- 34
7.59%
Number of votes: 448
Рейтинг@Mail.ru