This site uses cookies.     
You are not logged in. Please login.

Vladimír Bejval


Date of Birth:
Date of Death:
September, 19 2011
Position in Top:
- (25786 in total)
Votes:
0

Photos (2)


Filmography at young age:

1. Malí medvedári .... Franta 1957
2. Honzíkova cesta .... boy 1957
3. Vzorný kinematograf Haska Jaroslava .... žák Čtrnáctý 1956
4. Hastrman .... Honzík Šajvl 1955
5. Kam s ním .... boy 1955
6. Malý sen .... boy 1955
7. Cesta do praveku .... Jirka / Jo-Jo 1955
8. Haskovy povidky ze stareho mocnarstvi .... Karel Malina 1954
9. Ó ti lektori .... Boy 1953
10. Konec strasidel .... Frantík 1953
11. Divotvorný klobouk .... Schoolboy 1953
12. Plavecký mariás .... Vasák 1953
13. Pysná princezna .... Ivánek 1952
14. Usmevavá zem .... Tonik Kratochvil 1952
15. Malý partyzán .... Jirka 1950
16. Kouzelný míc .... Robert 1949
Рейтинг@Mail.ru