This site uses cookies.     
You are not logged in. Please login.

Berat Efe Parlar


Year of Birth:
Current Age:
20
Position in Top:
- (25795 in total)
Votes:
0

Photos (3)


Filmography at young age:

1. Afacanlar: Is Basa Düstü 2020
2. Hayaller Ülkesi: Gamonya .... Umut 2020
3. Can Dostlar .... Cem 2019
4. Deliler .... Eren 2018
5. Bücür 2018
6. Bizim Köyün Sarkisi .... Cinar 2018
7. Gülperi (TV series 2018-2019) .... Ömer
Episode: 1.4
2018
8. En Guzel Besiktas'in Cocuklari Sever .... Feyyaz 2017
9. Bir Kahramanin Rüyasi (TV) 2017
10. Familya (TV series) .... Sezer Boz 2016
11. Güldüy Güldüy Show Çocuk (TV series) 2016
12. Iftarlik Gazoz .... Adem 2016
13. Baskin .... Young Arda 2015
14. Siccin 2 .... Albino Cocuk (Albino Kid) 2015
15. Poyraz Karayel (TV series) .... Efe
Episode: 1.5
2015
16. Dügün Dernek .... Child 2013
17. Genis Aile (TV series 2009-2011) .... Cüneyt 2011
18. Arka Sokaklar (TV series)
Episode: 138. Bölüm
2009
Рейтинг@Mail.ru