This site uses cookies.     
You are not logged in. Please login.

Anita Ábel


Date of Birth:
Current Age:
45
Was Born in:
Position in Top:
332 (10466 in total)
Votes:
1

Photos (1)


Filmography at young age:

1. Boszorkánypalánta .... Éva 1988
2. Szomszédok (TV series 1987-1999)
G
.... Julcsi Mágenheim / Mágenheim Julcsi
Episode: Episode #1.331
1987
3. Utazás az öreg autóval (TV) .... Dorottya 1987
4. Képvadászok 1986
5. Macskafogó .... Cathy (voice) 1986
6. Linda (TV series) .... Õsze lánya
Episode: Rebeka
1986
7. Kicsi a bors... (mini)
Episode: Szarkavadászat
1984
8. Legyél te is Bonca! .... Magdi 1984
9. Viadukt .... Irén, Matuska lánya 1983
10. Gyertek el a névnapomra .... Kicsi Olga 1983
11. Otpusk za svoy schyot (TV) 1982
12. Dögkeselyü .... Johanna 1982
13. A szeleburdi család .... Picur 1981
14. Családi kör (TV series)
Episode: Episode dated 27 February 1980
1980


POLL
Do you like our new design?
Yes
Not sure
No

POLL
Do you like our new design?
Yes
- 466
53.01%
Not sure
- 148
16.84%
No
- 265
30.15%
Number of votes: 879

Рейтинг@Mail.ru