This site uses cookies.     
You are not logged in. Please login.

Gabriella Kiss


Date of Birth:
Current Age:
60
Was Born in:
Position in Top:
- (13977 in total)
Votes:
0

Filmography at young age:

1. Az ötödik pecsét .... Gyuricza kislánya 1976
2. Ballagó idö 1976
3. Utánam, srácok! (TV series) .... Méri 1975
4. Keménykalap és krumpliorr (TV series) .... Péterke
Episode: Valódi oroszlánbögés
1974
5. Plusz-mínusz egy nap 1973
6. Kicsik és nagyok (TV) 1972
7. Jó estét nyár, jó estét szerelem (TV) 1972
8. Szerelem a ládában (TV) 1971
9. Aszfaltmese (TV) 1971
Рейтинг@Mail.ru